Aprillipäivä jatkuu: Poliisi ratsasi IRC-Gallerian – katso video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään IRC-Galleria -yhteisösivuston aprillipilasta, jonka mukaan eduskunnan tietoturvavaliokunta on ottanut suositun yhteisöpalvelun haltuunsa ja että palvelua ylläpitää jatkossa valiokunnan ylläpitojaosto. Samalla tulivat voimaan myös palvelun uudet tiukat säännöt.

Nyt verkossa on julkaistu myös palvelun ”oikean ylläpidon” julkaisema varjosivusto, jonka mukaan poliisi on tehnyt yhtiön tiloihin ratsian kesken televisiohaastattelun. Viranomaiset häätivät vanhan ylläpidon pois palvelusta ja takavarikoivat laitteistoja. Ylläpito onnnistui kuitenkin pelastamaan 410.689 käyttäjien kuvaa.

Varjosivustolla on myös adressi, jossa vaaditaan IRC-Gallerian pelastamista eduskunnan tietoturvavaliokunnan käsistä. Katso video tästä tai artikkelin alta.