Teinitähti toteutti uhkauksensa – suututti miljoonat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tällä hetkellä eniten tienaava teinitähti Miley Cyrus on toteuttanut taannoisen uhkauksensa ja ilmoittanut jättävänsä Hannah Montana -roolin. Disney-sarjan ja elokuvan tähtenä tunnetuksi tullut supertähti aikoo jatkossa keskittyä musiikkiuraansa.

Mileyn ilmoitus on särkenyt miljoonien fanien sydämet, sillä televisiosarja on supersuosittu ympäri maailmaa. Sarjasta on tehty myös Hannah Montana -elokuva, joka saa maailman ensi-iltansa huhtikuussa. Suomessa ensi-ilta nähdään 1. toukokuuta.

– Olimme onnekkaita, että saimme tarpeeksi materiaalia yhden elokuvan tekemiseen. Emme suunnitelleet elokuvan juonta sellaiseksi, että se olisi mahdollistanut jatko-osan, Miley Cyrus kertoi Los Angelesissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Myös elokuvan ohjaaja Peter Chelsom on vahvistanut E! Onlinelle, että jatko-osan tekeminen vaikuttaa tässä tilanteessa epätodennäköiseltä.

– En tiedä mitä muuta voisin sanoa. Luulenpa, että aina on se mahdollisuus, mutta minusta tuntuu että Miley haluaa nyt tehdä jotain muuta, Chelsom kertoi.

Viime syyskuussa Mileyn kerrottiin ilmoittaneen Disneylle, että hän haluaa jättää menestysroolinsa. Uhkaus vedettiin kuitenkin myöhemmin takaisin, mutta nyt se on lopulta toteutunut.