Teinitähti Miley Cyrus haluaa eroon Hannah Montana -roolista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken tunnetuin ja parhaiten palkattu teinitähti Miley Cyrus nousi supertähdeksi Disneyn suositun Hannah Montana -televisiosarjan myötä. Sittemmin neitokainen on tehnyt myös menestyksekästä musiikkiuraa, joka on nyt ajamassa televisiouran ohi.

Teinitähden managerina toimiva isä, country-tähti Billy Ray Cyrus, on ilmoittanut Disneylle, että Miley haluaa eroon televisioroolistaan. Tämän johdosta Miley ja hänen isänsä ovat viivytelleet sarjan tuotantoa monin tavoin, kuten esimerkiksi myöhästelemällä naurettavan paljon. Sarjan kuvaukset ovat siis parhaillaan lähes jäissä ja kuvauspaikalla vallitsee suoranainen sotatila, TMZ-julkaisu uutisoi.

Tunnelma kuvauspaikalla on jäinen, ja esimerkiksi neitokaiselle aiemmin hyvin läheiset vastanäyttelijät eivät ole enää puheväleissä hänen kanssaan kulissien takana. Myös vastanäyttelijöiden isät ja Mileyn isä ovat olleet sanasodassa.

Miley Cyrus haluaa jatkossa keskittyä musiikkiuraansa, joka on selvästi tuottoisampaa kuin televisiotyö. Samalla Miley Cyrus on kääntämässä selkänsä yhtiölle, joka teki hänestä supertähden. Manageri-isä on ilmoittanut tyttärensä tekevän vielä kaksitoista jaksoa, minkä jälkeen Hannah Montanan rooli on Mileyn kohdalta ohi.