Jennifer Aniston diivailee kulisseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston aloitti maanantaina uuden The Baster -elokuvansa kuvaukset New Yorkin Greenwich Villagen alueella.

Ensimmäisenä kuvauspäivänä Jennifer päätyi tekemään intiimiä suutelukohtausta yhdessä vastanäyttelijänsä Jason Batemanin kanssa. Kohtausta kuvattiin Barbuto-ravintolassa. OK!-lehden mukaan Aniston diivaili kohtausten välillä.

– Jennifer pysytteli omissa oloissaan. Hän ei keskustellut tauoilla kenenkään kanssa, lähde kertoi lehdelle.

Lisäksi ensimmäisenä kuvauspäivänä Jennifer Aniston viivytti kuvausten alkamista, koska hänen hiuksensa olivat tähden itsensä mukaan huonosti. Kokonainen kuvausryhä joutui odottamaan, kunnes Aniston oli saanut kuontalonsa mieleiseensä kuosiin.

Ruokatauolla Jennifer ei suostunut syömään muiden kanssa, vaan hän vaati päästä asuntovaunuunsa syömään yksin. Hän ei halunnut myöskään kävellä, joten tähti piti kuljettaa vaunulleen autolla. Aniston perusteli vaatimustaan sillä, että hän halusi vältellä paparazzikuvaajia.