Televisiotähti taistelee hengestään sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien näyttelijäsuuruus ja aikansa suurin seksisymboli Farrah Fawcett on kiidätetty jälleen sairaalaan. Suosikkitähti on taistellut syövän kanssa jo pitkään, mutta nyt tilanteen kerrotaan olevan vakava.

Vuonna 2006 havaittua syöpää on tähän mennessä hoidettu aggressiivisin keinoin muiden muassa kemoterapialla ja vaihtoehtoisilla menetelmillä. 62-vuotias Farrah Fawcett joutui sairaalahoitoon torstaina ja häntä hoidetaan parhaillaan Los Angelesissa sijaitsevassa sairaalassa, Radar Online -uutisoi.

Fawcettin oletettiin jo selviytyneen syövästä toissa vuonna, mutta parin vuoden päästä syöpä kuitenkin uusiutui. Suurelle yleisölle Charlien Enkelit -televisiosarjan tähtenä tutuksi tullut supertähti ilmoitti jo aiemmin tänä vuonna kuolevansa syöpään.