Jenni Vartiainen suuttui Ilta-Sanomien uutisoinnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu viikko sitten Ilta-Sanomat kertoi, että suosittu poptähti Jenni Vartiainen oli muuttanut avoliittoon miesystävänsä kanssa ja ”uutinen” levisi kulovalkean tavoin suomalaisiin viihdelehtiin. Jenni kuitenkin kiistää kommentoineensa koskaan yksityiselämäänsä.

Kolminkertainen Suomen kaunein poppari, eli Miss Pop, Jenni Vartiainen on nyt kommentoinut uutisointia verkkosivustonsa ylläpitäjän kautta. Sivustolle kirjoitetun kommentin mukaan Ilta-Sanomat lainasi jutussaan yli vuosi sitten tehtyä Cosmopolitanin haastattelua.

– Koko lainaus oli irroitettu törkeästi kokonaisuudesta. Haastattelussa Jenni puhui debyyttialbuminsa tekemisestä ja siitä kuinka tärkeää on musiikillisesti, että tuottaja ymmärtää artistia. Jenni ei ole kommentoinut, eikä tule kommentoimaan, yksityiselämäänsä julkisuudessa, sivustolla todetaan.

Stara tapasi Jennin äskettäin Emma-gaalassa. Katso videohaastattelu Staran NettiTV:stä tästä.