Kielletty hedelmä houkutellut yli 100.000 ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa ensi-iltansa saanut kotimainen Kielletty hedelmä -elokuva ylitti viikonloppuna sadantuhannen katsojan rajan. Tähän mennessä elokuvan on nähnyt valkokankaalla kaikkiaan 100.123 katsojaa.

Dome Karukosken ohjaama elokuva on kasvutarina vapauden etsimisestä ja rajojen rikkomisesta. Aleksi Bardyn käsikirjoittama tarina kertoo kahdesta Pohjois-Pohjanmaan maaseudulla kasvaneesta nuoresta tytöstä, jotka aikuisuuden kynnyksellä kokevat elämänsä seikkailun kesäisessä pääkaupungissa.

Elokuvan pääosissa loistavat nuoret Marjut Maristo ja Amanda Pilke. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Joel Mäkinen, Jarkko Niemi, Malla Malmivaara, Olavi Uusivirta, Jani Volanen ja Tapio Liinoja. Kielletyn hedelmän on tuottanut Aleksi Bardy ja Helsinki-filmi Oy. Elokuva sai ensi-iltansa perjantaina 13. helmikuuta 48 kopiolla.