Madventures-tähti: ”En ole koskaan nähnyt vaarallisempaa mestaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Madventures-ohjelman parivaljakko Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff nähtiin eilen televisioruuduissa sarjan uuden tuotantokauden ensimmäisessä osassa. Stara tapasi miehet Helsingissä.

Ohjelman ensimmäisen englanninkielisen tuotantokauden avausjaksossa nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita Brasilian slummeissa. Miehet eivät kuitenkaan myönnä pelkäävänsä hurjilla reissuillaan ja heidän uransa pelottavin paikkakin löytyy lopulta kovin hämmentävästä maasta.

– Ei niissä tilanteissa yleensä ehdi pelätä. Niitä ajattelee sitten myöhemmin. Useimmiten kuitenkin pelottaa paljon enemmän Suomessa viikonloppuisin, Rantala yllättää.

– Suomalainen snägärijono on kaikkein kuumottavin paikka. En ole koskaan nähnyt mitään vaarallisempaa mestaa, Milonoff komppasi kollegaansa.

Lue Madventures-parivaljakon koko haastattelu tästä.