Tässä on rollaripapparaisen parikymppinen tyttöystävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockin dinosaurusten muodostamasta Rolling Stones -yhtyeestä tuttu rokkari Ronnie Wood nousi taannoin otsikoihin ryhdyttyään seurustelemaan itseään vuosikymmeniä nuoremman kaunottaren kanssa. Nyt pariskunta on kuvattu julkkisjuhlassa.

Yli kahdenkymmenen vuoden avioliiton jälkeen eronnut 61-vuotias kitaristi-basisti löysi pian rinnalleen 20-vuotiaan tarjoilija Ekaterina Ivanovan. Ikäeroa heillä on siis peräti 41 vuotta. Pariskunta näyttäytyi lauantaina ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä osallistuessaan Rock’n’Roll Hall Of Famen järjestämään gaalailtaan. Katso kuvat julkkisparista tästä.

Vanha sanonta siitä, että nuori tyttöystävä voisi olla miehen oma lapsi, pitää tässä tapauksessa harvinaisen hyvin paikkansa, sillä Ronnie Woodilla on itsellään kaksi lasta. Perheen 30-vuotiaan Leahin ja 25-vuotiaan Tyronen äitipuoli on siten molempia lapsia useita vuosia nuorempi.