Tuskaa Tanssii tähtien kanssa -kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja Yhdysvalloissa samanaikaisesti käynnissä olevissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuissa on tälläkin kaudella nähty odottamattoman paljon loukkaantumisia ja muita murhenäytelmiä molemmin puolin Atlanttia.

Yhdysvaltojen tuoreimmassa lähetyksissä koettiin ainakin tuskaa keskimääräistä enemmän, kun Jackass-hurjapää Steve-O kisaili ilman lääkitystä. Hän loukkasi maaliskuun puolivälissä selkänsä pahasti tanssiharjoituksissa ja joutui sairaalaan. Kipuun tottunut vauhtiveikko, oikealta nimeltään Stephen Glover, palasi kuitenkin nopeasti kisaan kovista kivuistaan huolimatta.

Uusimmassa lähetyksessä hänelle tarjottiin kipulääkkeitä, mutta mies kuitenkin kieltäytyi ottamasta niitä. Huumeiden kanssa aiemmin toilaillut Steve-O epäili, että voimakkaat kipulääkkeet olisivat voineet vaikuttaa negatiivisesti hänen suoritukseensa tanssilattialla.

Vuosi sitten kovista huumeista eroon päässyt hurjapää perusteli päätöstään myös sillä, että kovien kipulääkkeiden käyttäminen voisi vaikuttaa hänen kykyynsä pysyä kuivilla.

– Olen voinut lipsahtaa tanssilattialle, mutta en halua lipsua kuivilla olostani. Nyt en halua ottaa minkäänlaisia aineita. Puren vain hampaani yhteen, Steve-O totesi People-lehden mukaan.

Myös Suomessa koettiin tuskaa, kun ohjelmassa kisaava Pirkko Mannola mursi kylkiluunsa tanssiharjoituksissa pari viikkoa sitten. Kipeät kyljet vaikeuttivat harjoituksia ja Mannola kilpailikin sunnuntaina kylki teipattuna.

– Hampaat irvessä tanssitaan ja kipulääkkeillä nukutaa. Näitä sattuu! Pirkko Mannola kommentoi Ilta-Sanomien mukaan.