Cheek julkaisee uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maan suosituimpiin hiphop-artisteihin viime aikoina noussut Cheek valloitti viime keväänä radioaallot ja klubit Liekeissä-hitillään. Mieheltä kuullaan uutta materiaalia jälleen tänä kevään.

Cheekin uusi single on nimeltään Jos mä oisin sä ja se julkaistaan 15. huhtikuuta. Kappale on lohkaistu miehen uudelta sooloalbumilta, joka on nimeltään Jare Henrik Tiihonen. Kokopitkä levy julkaistaan 13. toukokuuta. Seuraavan kerran Cheek nähdän keikoilla ensi viikonloppuna Viking Isabellalla yhdessä Sami Saaren kanssa.

Stara tapasi Cheekin äskettäin Emma-gaalassa, jossa hän oli esiintymässä ja ehdolla parissakin sarjassa. Katso Staran NettiTV:n haastattelu tästä. Samassa haastattelussa on mukana myös Fintelligens-yhtyeestä ja soolouraltaan tuttu Elastinen.