Lauri Tähkä uusista kappaleista ”Perseet ovat rokotteista punakkoja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa harvinaisen hattutempun Emma-gaalassa tehnyt suosikkiyhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu on parhaillaan synnyttämässä seuraavan albuminsa kappaleita. Yhtye on kertonut luomisprosessista verkkosivustollaan varsin värikkäin sanakääntein.

Keskoskaapit ovat jo pihanperällä. Biisikakarat ovat olleet välillä flekmaattisia, kuin vanhoja virsiä. Välillä on sinappi lentänyt ja meno on ollut turhankin terhakkaa, yhtyeen verkkosivustolla kommentoidaan uusien kappaleiden syntymistä.

– Ensimmäisien kääntymisien aikaan osa taaperoista tippui pois hoitopöydältä. Loput ovat kasvaneet neuvolakäyrien mukaan. Perseet ovat rokotteista punakkoja, talkkia pursuaa joka reijästä.

Uusien kappaleiden luomisprosessi jatkuu vajaan parin viikon kuluttua, kun yhtye suuntaa studioon Tampereella. Pääsiäisviikon yhtye viettää hyvin ansaittua soittovapaata. Studiosession on määrä kestää aina kesäkuun alkupuolelle saakka.