Madventures-tähdet: ”Tällainen olisi Suomen Madcook!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Madventures-ohjelman parivaljakko Riku Rantala ja Tunna Milonoff nähtiin sunnuntaina televisioruuduissa sarjan uuden tuotantokauden ensimmäisessä osassa. Stara tapasi miehet Helsingissä.

Sarjan yksi suosituimmista osioista on melko oksettava Madcook, jossa kaksikko ratkaisee kivi-sakset-paperi -leikin avulla, kumpi joutuu syömään esimerkiksi kokonaisen hiiren tai apinan aivot. Suomesta osiota ei ole tulossa, mutta parivaljakolla on näkemys siitä mitä se pitäisi sisällään.

– Tää onkin vaikee, koska me ei pystyttäis tekemään koskaan jaksoa Suomesta, koska me ollaan suomalaisia, eikä me löydettäis sitä tarvittavaa Madventures-kulmaa siihen, Rantala kertoo.

– Ne olis varmaan jotain perinneruokia, joita mä en oo ees koskaan maistanut. Ehkä veripalttua, mutta todennäköisesti sekin olisi hyvää.

Tunna ehdottaa puolestaan mämmiä, joka täytyisi syödä vauvan vaipasta. Tosin sitä tuskin tulemme näkemään, elleivät miehet vieraannu täysin kotimaastaan ja löydä Suomestakin tuon kuuluisan Madventures-kulman.

Lue Madventures-parivaljakon koko haastattelu tästä.