Julkkisneito sai olutta päälleen ravintolassa – soitti poliisit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Bob Geldofin ja televisiojuontaja Paula Yatesin tytär Peaches Geldof on ollut mukana ravintolassa yön tunteina sattuneessa välikohtauksessa, jonka selvittämiseen tarvittiin poliisin apua.

Peaches Geldof oli ystävineen juhlimassa Lontoossa sijaitsevassa ja julkkisten suosimassa Bungalow 8 -yökerhossa, kun hänellä tuli sanaharkkaa tuntemattoman miehen kanssa. Riidan lopuksi mies kaatoi olutta Peachesin päälle ja yritti tämän jälkeen poistua ravintolasta. Geldofin ystävä Fifi Brown kutsui kuitenkin järjestysmiehet apuun, The Sun uutisoi.

Paikalle kutsuttiin pian myös poliisit, koska Peaches Geldof kertoi haluavansa tehdä rikosilmoituksen tapahtuneesta. Viranomaiset pitivät osapuolten kanssa reilun puolen tunnin pituisen neuvonpidon, minkä jälkeen kiista saatiin mitä ilmeisimmin ratkaistua. Loppuillasta Peaches laski jo leikkiä tapauksesta.

Kuuluisien vanhempiensa lisäksi 20-vuotias Peaches Geldof on tullut tunnetuksi omista realityohjelmistaan. Hänet nimitettiin taannoin Britannian kymmenen vaikutusvaltaisimman nuoren muoti-ikonin joukkoon.