Lady Gaga kiisti Idol-uupumuksen: ”Olen sairas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdella ensimmäisellä singlellään maailman hittilistat valloittanut poptähti Lady Gaga on nyt joutunut perumaan konserttejaan sairaustapauksen johdosta. Kovaan kuumeeseen sairastunut tähti perui osan Yhdysvaltojen kiertueensa keikoista.

Keikat peruttiin muiden muassa Washingtonissa ja Richmondissa. Tämän jälkeen levisivät huhut, että Lady Gaga olisi perunut konsertit keskiviikkoisen American Idol -esiintymisen aiheuttaman uupumuksen takia. Nyt hän on itse kuitenkin kiistänyt huhut ja kertonut blogissaan, että syynä oli viruksen aiheuttama korkea kuume.

– Olen erittäin surullinen jouduttuani siirtämään esiintymisiäni. Halusin kertoa teille, että vaikka monet luulevat syyksi Idol-esiintymisen, totuus on, että minulla on ollut korkea kuume ja jokin hullu virus jo muutaman päivän ajan. Olen siis sairas, Lady Gaga kirjoitti.

Parhaillaan Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä Poker Face -kappaleellaan komeileva poptähti kuitenkin myönsi samassa kirjoituksessaan, että useiden viikkojen työrupeama ilman vapaapäiviä ottaa voimille ja että muutaman päivän lepo tulee lääkärienkin mukaan tarpeeseen.