Sport kaatamassa Ässät – Olli Lindholm sivaltaa Suhosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurena Porin Ässät -joukkueen fanina tunnettu Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm tuskailee lehtihaastattelussa suosikkijoukkueensa surkeaa menestystä SM-liigan karsinnoissa. Viihdetähti syyttää Ässien heikosta menestyksestä erityisesti valmentajaa Alpo Suhosta.

– Suhonen on ajanut porilaisen kiekon täydelliseen kaaokseen ja negaatioon. Hän oli haukkunut kaikki ennen kuin liigassa oli pelattu peliäkään. Tuomarit, Porin, koko Suomen ja jopa Venäjän liigan. Oikea joka paikan narisija, Lindholm lataa Satakunnan Kansa -lehden verkkosivuilla.

Porin Ässät kohtaa torstaina Vaasan Sportin vaasalaisjoukkueen kotikentällä Kuparisaaressa. Pelisarjaa tällä hetkellä sensaatiomaisesti voitoin 3 – 2 johtavalla Vaasan Sportilla on samalla mahdollisuus ratkaista liigakarsinnat, pudottaa Ässät liigasta ja nousta itse tilalle.

Monille porilaisille – ja samalla myös Olli Lindholmille – tilanne on paha pettymys. Yö-rokkarin mielestä joukkueen johdon olisi pitänyt antaa Suhoselle potkut jo aiemmin.

– Harmi, että Pentti Aholan silmät eivät aukea kirveelläkään. Hän ei näe sitä, minkä koko muu kiekkoileva Suomi näkee. Ei nykytilanne ole yllätys Ässiä läheltä seuranneelle. Se miten pelaajia on kohdeltu ja valmennettu. Niin makaa kuin petaa, Lindholm jatkoi.