Bikinitähti Adriana Lima upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi pariinkin otteeseen äänestetty ja helmikuussa NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa avioitunut brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima nähdään tällä kertaa bikinimallina.

Viime viikolla Victoria’s Secret -malliston seksikkäissä kuvissa poseerannut kaunotar esittelee nyt saman tuotemerkin bikinivalikoimaa kuuden valokuvan verran. Katso upeat kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.