Historian typerin ryöstö? Varasti paparazzin kameran! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat kautta maailman sivun tehneet varkauksia ja ryöstöjä, joiden typeryydelle kaidalla tiellä kulkevat kansalaiset ovat saaneet nauraa. Tähän samaan kategoriaan kuuluu myös tuore tapaus Yhdysvalloista.

Suositun TMZ-julkkissivuston videopaparazzi oli eilen kuvauskeikalla Englannissa, kun kolme nuorta miestä päätti ”keikata” kuvaajan arvokkaan videokameran. Miehet eivät kuitenkaan tainneet varmistaa selustaansa ennen ryöstöään, sillä lähistöllä oli sankka joukko muitakin paparazzeja valmiina kameroidensa kanssa.

Näin ollen pojat kuvattiin itse teossa useilla kameroilla useista eri kuvakulmista. Kuvissa yhdellä ryöstäjistä on saalis edelleen kädessä. Katso kuvat tästä.

Verkkojulkaisulla olikin antaa poliisille miehistä varsin hyvät tuntomerkit valokuvineen. Miehet eivät kuitenkaan ymmärtäneet hymyillä paparazzikuvissa. Nyt verkkosivulla kysytäänkin ”Oletko nähnyt näitä miehiä?” ja pyydetään soittamaan havainnot poliisille.