Sairasta Hollywood-tähteä luultiin narkkariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hienoa uraa valkokankaalla tehnyt Hollywood-tähti Michael J. Fox sairastui jo 18 vuotta sitten Parkinsonin tautiin, mutta on kyennyt elämään sairautensa kanssa varsin normaalia elämää. Pari viikkoa sitten hän totesi haastattelussa, ettei anna sairauden nujertaa itseään.

New Yorkissa sijaitsevassa ravintolassa on nyt kuitenkin tapahtunut ikävä välikohtaus, kun Michael J. Foxia luultiin sairauden lääkityksestä johtuvien oireuden takia narkomaaniksi. Huumediileri tuli kauppaamaan näyttelijälle kovia huumeita luultuaan tätä huumeiden käyttäjäksi.

– Vaimoni Tracy ja minä olimme japanilaisessa ravintolassa. Sain reaktion lääkkeistäni ja heiluin aika paljon. Se oli epämukavaa, joten sanoin vaimolleni, että syö rauhassa ruokansa ja että menen odottamaan häntä ravintolan ulkopuolelle, Michael J. Fox kertoo uudessa kirjassaan.

– Olin ulkona ja kävelin edestakaisin odottaessani että lääkkeet vaikuttaisivat ja oireet lakkaisivat. Sitten ovensuussa seisova mies katsoi minua ja tuli luokseni. Hän kysyi minulta tarvitsenko huumeita.