Superseksikäs Megan Fox on naispuolinen Hulk?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä Suomenkin valkokankailla Transformers 2 -elokuvassa nähtävä Hollywood-kaunotar Megan Fox tullaan näkemään lähiaikoina mahdollisesti myös supersankarin roolissa.

Megan Fox on nyt nimetty suosikkivalinnaksi naispuolisesta Hulk-hahmosta kertovaan elokuvaan. Vielä ei ole kuitenkaan tiedossa kuinka uhkean kaunottaren muodot tullaan elokuvassa tuunaamaan hulkmaiseen kuosiin.

Sarjakuvista tuttu alkuperäinen Hulk nähtiin valkokankaalla jo aiemmin ja nyt leffa on saamassa valkokankaalla seuraa Hulkin naispuolisesta serkusta.

– Ajatuksena on tehdä nais-Hulkista seksikäs, mutta samalla myös alkukantaisempi kuin Hulkista. Tästä syystä Megan Fox olisi toivevalinta päärooliin. Hän olisi tietenkin vihreä ja ehkä hänellä pitäisi olla myös hieman enemmän vaatteita kuin mies-Hulkilla, lähde kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Mikäli projekti etenee ja valinta kohdistuu 22-vuotiaaseen tähteen, tulee hän esittämään lakimies Jennifer Waltersia, josta tulee vihastuessaan yliluonnollisen voimakas supersankari. Huhujen mukaan samaan rooliin olisi mahdollisesti ehdolla myös Eva Mendes.