Whitney Houston maksoi jättilunnaat kidnappaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alkupuolella supersuosioon noussut, mutta sittemmin varsinaisessa aallonpohjassa käynyt laulajatähti Whitney Houston on joutunut maksamaan jättilunnaat miehestään.

Whitney Houston oli noin 15 vuoden ajan naimisissa poptähti Bobby Brownin kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007. Nyt Houstonin väitetään maksaneen noin 300.000 euroa kidnappaajille, jotka uhkasivat surmata kidnappaamansa Brownin.

Asia paljastetaan uudessa Preacher of the Streets -nimisessä kohukirjassa. Kirjan kirjoittaneen entisen jengiläisen David Collinsin mukaan Bobby Brown oli velkaa huumediilerille ja tästä syystä hänet uhattiin tappaa New Yorkissa Preacher Crew -nimisen katujengin toimesta huhtikuussa 1993. Tuolloin Whitney Houston oli uransa huipulla.

Jengi sai lopulta sovittua, että Whitney Houston tuo heille henkilökohtaisesti 400.000 dollarin lunnaat saadakseen miehensä hengissä takaisin. Kirjan mukaan näin lopulta tapahtui ja Whitney toi rahat valeasuun sonnustautuneena. Asiasta ei koskaan kerrottu poliisille, eivätkä Brown tai Houston ole suostuneet kommentoimaan väitteitä lainkaan.