Jennifer Aniston söi koiranruokaa – myynti kasvoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin elokuvateattereiden valkokankailla parhaillaan esitettävän Marley & Me -elokuvan tähdet Jennifer Aniston ja Owen Wilson ovat parhaillaan leffansa markkinointikiertueella. Saksassa he tekivät mielenkiintoisen tempauksen.

Aniston ja Wilson olivat mukana suositussa saksalaisessa Wetten Das -televisio-ohjelmassa, jonka tiimellyksessä he maistoivat oikeaa koiranruokaa. Maistiainen osoittautui oivaksi markkinoinniksi, sillä kyseisen tölkitetyn koiranruoan menekki on kasvanut tämän jälkeen räjähdysmäisesti Saksassa ja Sveitsissä.

– Tämä saattaa kuulostaa oksettavalta, mutta todellisuudessa koiranruoka on tehty samojen standardien mukaan kuin ihmistenkin ruoka ja sitä on täysin turvallista syödä, Migros-kauppaketjun tiedottaja kertoi The Sun -lehden mukaan.

Täysin vapaaehtoisesti Jennifer Aniston ja Owen Wilson eivät kuitenkaan koiranruokaa syöneet, sillä kyse oli vedonlyönnistä. Hollywood-tähdet hävisivät vedon.