Beyoncen sisko Solange sai kenkää levy-yhtiöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Suuria hittejä ei ole uralle siunaantunut, mutta radiosoittoa on silti tullut. Nyt ura on siitä huolimatta karilla.

Solange Knowles on nimittäin saanut potkut levy-yhtiöstään, Access Hollywood kertoo. Siskonsa tavoin r&b-musiikkia esittävä laulaja ei ollut enää levy-yhtiön makuun, koska hänen tuorein albuminsa Sol-Angel And The Hadley St. Dreams ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin. Elokuussa julkaistua levyä on myyty yhteensä vain 138.000 kappaletta.

Sisaruksilla on yhteinen manageri, heidän isänsä Mathew Knowles. Isä ei kuitenkaan saanut nuoremman suojattinsa uraa nousuun kovista ennakko-odotuksista huolimatta. Levytyssopimus oli albumin jälkeen katkolla, eikä levy-yhtiö Geffen halunnut uusia sopimusta. Tällä hetkellä Solange neuvottelee huhujen mukaan uudesta sopimuksesta Epic-yhtiön kanssa.