Jenni Vartiainen keskeytti keikkataukonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan pitkällä keikkatauolla oleva ja sen aikana myös uutta albumiaan työstävä laulaja Jenni Vartiainen on keskeyttänyt taukonsa ja palannut hetkeksi esiintymislavoille. Kolminkertainen Miss Pop nousi lavalle ensimmäisen kerran eilen.

Sappeen hiihtokeskuksesta alkanut reilun viikon kestävä kevätkiertue jatkuu sunnuntaina Rukalla. Keikkailu jatkuu sitä Levin, Saariselän ja Kemin kautta Ouluun, jonne miniturnee päättyy lopulta 18. huhtikuuta. Lyhyen keikkapyrähdyksen jälkeen popparin tauko jatkuu taas aina seuraavan levyn julkaisuun saakka.

Jenni Vartiainen esiintyy minikiertuellaan seuraavasti:

10.4. Sappeen hiihtokeskus, Sappee
12.4. Ravintola Piste, Ruka
13.4. Hullu Poro Areena, Levi
14.4. Holiday Club, Saariselkä
16.4 Hullu Poro Areena, Levi
17.4. Hullu Pohjola, Kemi
18.4. Night Club Tähti, Oulu

Uusimmat