Jenni Vartiainen keskeytti keikkataukonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan pitkällä keikkatauolla oleva ja sen aikana myös uutta albumiaan työstävä laulaja Jenni Vartiainen on keskeyttänyt taukonsa ja palannut hetkeksi esiintymislavoille. Kolminkertainen Miss Pop nousi lavalle ensimmäisen kerran eilen.

Sappeen hiihtokeskuksesta alkanut reilun viikon kestävä kevätkiertue jatkuu sunnuntaina Rukalla. Keikkailu jatkuu sitä Levin, Saariselän ja Kemin kautta Ouluun, jonne miniturnee päättyy lopulta 18. huhtikuuta. Lyhyen keikkapyrähdyksen jälkeen popparin tauko jatkuu taas aina seuraavan levyn julkaisuun saakka.

Jenni Vartiainen esiintyy minikiertuellaan seuraavasti:

10.4. Sappeen hiihtokeskus, Sappee

12.4. Ravintola Piste, Ruka

13.4. Hullu Poro Areena, Levi

14.4. Holiday Club, Saariselkä

16.4 Hullu Poro Areena, Levi

17.4. Hullu Pohjola, Kemi

18.4. Night Club Tähti, Oulu