Kate Moss ei piilottele rintavarustustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva supermalli Kate Moss on tehnyt upean paluun uransa aallonpohjalta muotilehtien kansiin ja sisäsivuille. Tällä kertaa neitokainen poseeraa Love-lehden sivuilla.

Kate Moss nähdään lehdessä tyylikkäissä, mutta paljastavissa kuvissa. Klubbailuhenkiset mustavalkoiset valokuvat esittelevät Mossin iltapuvussa, joka vaikuttaa venyneen hieman liikaa paljastaen samalla myös tähden rinnat. Katso kuvat tästä.

Maailman parhaiten pukeutuvien julkkistähtien joukkoon lukeutuva Kate Moss sai taannoin niskaansa kovia syytöksiä 60-luvun muoti-ikonilta Marianne Faithfullilta. Entisen supermallin mukaan Moss on varastanut hänen tyylinsä noustakseen muotitaivaan tähdeksi.

– Hän ei ole oikeasti minun ystäväni. Luulin, että hän oli, mutta hän olikin ovela. Hän halusi lukea minua kuin Braillen kirjaa ja hän onnistui siinä. Se oli vampyyrinen teko, Marianne Faithfull syytteli The Times -lehdessä.