Nightwish esiintyy elokuussa linnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaassaan harvakseltaan esiintyvä Nightwish nähdään ensi elokuussa konsertoimassa hieman tavallisesta poikkeavassa ympäristössä, kun yhtye nousee Savonlinnassa sijaitsevan Olavinlinnan estradille.

Kyseinen 15. elokuuta nähtävä keikka liittyy Savonlinnan Puhelin Oy:n juhlavuoteen. Erikoislaatuisen konsertin lippuja myydään kahdessa erässä. Ensin yrityksen asiakkaille ja sen jälkeen vielä muille halukkaille. Kaikkien vapaasti ostettavat liput tulevat myyntiin 27. huhtikuuta.

Nightwish nähdään konsertoimassa Suomessa myös 19. syyskuuta, kun se esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla. Samassa konsertissa lämppärinä toimii niin ikään suurta kansainvälistä menestystä niittänyt Apocalyptica. Toukokuussa yhtye keikkailee Yhdysvalloissa.

Yhtyeen seuraava Suomen keikka nähdään Tampereella Sauna Open Air -tapahtumassa 7. kesäkuuta. Stara tapasi äskettäin yhtyeen keulahahmon Tuomas Holopaisen. Lue hänen haastattelunsa tästä.