Ex-lapsitähti syyllinen kolmeen murhaan – kuolemantuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien lapsitähti Skylar Deleon on todettu syylliseksi kolmeen murhaan. Power Ranger -sarjassa vuonna 1994 esiintynyt nyt 29-vuotias näyttelijä tuomittiin kuolemaan.

Deleon kumppaneineen todettiin syyllisiksi murhiin jo viime lokakuussa, mutta valamiehistön langettamat tuomiot julistettiin vasta nyt. Kuolemantuomion saivat myös kaksi näyttelijän rikostoveria ja kolmas rikostoveri sai elinkautisen. Tuomiot pitää vielä vahvistaa, joten ne eivät ole välttämättä lopullisia.

Surmattujen joukossa oli pariskunta, jonka näyttelijä heitti mereen heidän huvijahdiltaan ankkuriin sidottuina. Sitä ennen pariskunnan piti allekirjoittaa paperi, jolla he siirsivät jahdin omistusoikeuden rikollisille. Kolmas surmattu oli John Jarvi, jolta Deleon kiristi 50.000 dollaria.

– Skylar on syyllinen kaikkiin kolmeen murhaan, mutta pyydän kuitenkin antamaan hänelle vain elinkautisen vailla mahdollisuutta ehdonalaiseen, murhaajan asianajaja Gary Pohlson vetosi jo aiemmin tuomioistuimeen.

Asianajajan mukaan Deleonin vaikean lapsuuden tulisi vaikuttaa rangaistukseen lieventävästi, koska näyttelijä joutui lapsena isänsä hyväksikäytön uhriksi ja isä kuoli myöhemmin AIDSiin. Tuomio vahvistetaan aikaisintaan ensi keskiviikkona.