Fast & Furious saa jatkoa – Vin Diesel mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa juuri ensi-iltansa saanut neljäs Fast & Furious -elokuva tulee saamaan jatkoa vielä ainakin yhdestä elokuvasta. Leffan päätähti Vin Diesel on lupautunut mukaan elokuvaan.

Ensimmäisen ja neljännen Fast & Furious -leffan miespääosissa nähtävät Diesel ja Paul Walker nähdään myös sarjan viidennessä elokuvassa. Walker paljasti suunnitelmat MyFM-radion haastattelussa perjantaina.

– Tämän piti olla viimeinen elokuva, mutta on selvää, että Vin ja minä tulemme vielä takaisin. Teemme viidennen elokuvan, Paul Walker paljasti.

Fast & Furious sai erityisesti Yhdysvalloissa ennätysmäisen startin, kun se rikkoi vuoden ensi-iltaennätyksen. Leffa toi kassaan avausviikonloppunaan 72,5 miljoonaa dollaria. Tulos yllätti myös leffan tähdet.

– Luulen, että kaikki yllättyivät. En ollut mukana sarjan kolmannessa elokuvassa ja tämä oli loistava tilaisuus tehdä paluu ja ensimmäinen todellinen jatko-osa. Luulen, että paras elokuva on vielä tekemättä.