Hiphop-tähti julkaisi puhelinnumeronsa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan kanssa Yhdysvaltojen singlelistan ykköspaikasta viime viikkoina kiivaasti taistellut hiphop-tähti Flo Rida on julkaissut henkilökohtaisen puhelinnumeronsa netissä.

Artisti perusteli päätöstään sillä, että hän haluaa kiittää henkilökohtaisesti fanejaan saamastaan tuesta. Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, kertoo vastaavansa mielellään faniensa puheluihin ja tekstiviesteihin. Hän lupautui samalla vastaamaan mahdollisimman moneen puheluun henkilökohtaisesti.

– Jos he menevät kauppaan ja ostavat levyjäni, vähintä mitä voin tehdä heidän hyväkseen on vastata muutamaan puheluun. Usein olen liian kiireinen vastatakseni puheluihin, mutta silloin he voivat jättää viestin vastaajaani, Flo Rida kertoi CNN-uutiskanavan mukaan.

Artistin mukaan moni soittaja kuitenkin katkaisee puhelun hänen vastattuaan siihen.