Lindsay Lohanin isä huojentui tyttärensä erosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ja hänen tyttöystävänsä Samantha Ronson erosivat äskettäin myrskyisissä merkeissä lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen. Nyt Lindsayn ysä Michael on todennut olevansa vain hyvillään ”myrkyllisen suhteen” päättymisestä.

Michael Lohan on kertonut uskoneensa alusta saakka, että Samanthan tarkoituksena oli käyttää Lohania oman uransa pönkittämiseen ja maineensa kasvattamiseen. Isä totesi jo aiemmin julkisesti, ettei hyväksy tyttärensä lesbosuhdetta Ronsonin kanssa. Lausunnon takia Lindsayn ja isän suhde viileni merkittävästi.

– Uskoin alusta saakka, että Samantha raahasi Lindsay’a mukanaan vain pönkittääkseen omaa uraansa. Se on nyt aika selvää. Nyt nähdään kuinka Samanthan ura etenee, kun Lindsay ei ole enää mukana. Suhde maksoi hänelle hänen hyvinvointinsa, isä sivaltaa TV Guide -julkaisun haastattelussa.

– Toivottavasti Lindsay pääsee tästä yli. Hän on nyt masentunut, mutta tämä on mahdollisuus päästä eteenpäin elämässä ja keskittyä jälleen hänen uraansa ja niihin asioihin, joihin hänen olisi tullut koko ajan keskittyä.