Tom Cruise aloittaa lapsensa aivopesun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Tom Cruise ja Katie Holmes tunnetaan innokkaina skientologeina ja pian myös perheen Suri-tytär liittyy joukkoon. Lehtitietojen mukaan tyttären aivopesu aloitetaan pian.

Suri Cruisen on määrä aloittaa skieltologien koulutus täytettyään tällä viikolla kolme vuotta. Lapsi viettää viisi päivää viikossa Los Angelesissa sijaitsevassa New Village Academyssä, jonka perusti viime vuonna Cruisen ystävä, Hollywood-tähti Will Smith.

– Lapset joutuvat ottamaan siellä paljon vastuuta jo hyvin nuorella iällä. Koulussa harjoitetaan käytännössä myös tiettyä orgaanista ruokavaliota. Katie on ymmärrettävästi hiukan ärtynyt joutuessaan eroon tyttärestään, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Rajulla dieetillä itsekin ollut 30-vuotias Katie Holmes ajautui dieettinsä takia taannoin niin huonoon kuntoon, että joutui jättämään Oscar-juhlat väliin. Pariskunnan huhutaan yrittävän saada toista lasta. Katie kuvaa parhaillaan The Extra Man -elokuvaa New Yorkissa.