Hittituottaja menetti Lady Gagan typerän nimen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen hittituottaja Calvin Harris on työstänyt hittejä monille hittiartisteille ja tulevana kesänä hän tekee myös muiden muassa Katy Perryn seuraavaa albumia. Yksi supertähti häneltä pääsi kuitenkin taannoin livahtamaan.

Harrisille tarjottiin nimittäin yhteistyötä Lady Gagan kanssa viime vuoden alussa hieman ennen popparin suurta läpimurtoa. Tuottaja ei kuitenkaan siihen suostunut, koska hän ei pitänyt neitokaisen artistinimestä.

– Kun Lady Gaga nousi tähdeksi, hänen nimensä vaikutti tutulta. Tarkistin sähköpostini ja niistä kävi ilmi, että hän oli lähettänyt minulle 1. tammikuuta 2008 tiedustelun, jossa hän pyysi minua tuottamaan hänen musiikkiaan, Calvin Harris kertoi NME-lehden mukaan.

– Ajattelin, että ”Lady Gaga”. Mikä ihmeen nimi se on? Vastasin hänelle, ettei minua kiinnosta. Vuoden kuluttua hän oli popmaailman kovin nimi. En kuitenkaan kadu päätöstäni, koska silloin kuulemani kappale ei ollut kovin hyvä.

Lady Gaga on menestynyt upeasti ilman Harrisiakin, sillä hänen kaksi ensimmäistä singleään nousivat esimerkiksi Britannian singlelistan ykköseksi. Kolmannen LoveGame -singlen kanssa on ollut ongelmia, sillä se hyllytettiin Australiassa. Tästä syystä kappaletta ei julkaista Britanniassa, vaan seuraavaksi singleksi vaihdettiin kappale nimeltä Paparazzi.