Lindsay Lohania kuvanneet paparazzit munasateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poppari Lindsay Lohan on viime päivinä ollut erityisen vahvasti sotajalalla paparazzien kanssa. Viikko sitten tyttöystävästään eronnut Hollywood-tähti ei voi sietää häntä kaikkialle seuraavia kuvaajia.

Torstai-iltana Lindsay suuttui, kun paparazzit päivystivät hänen kotinsa edustalla ravintolaillan jälkeen kahden aikaan aamuyöllä. Lindsay yritti karistaa kuvaajat kannoiltaan jo kotimatkalla, mutta huonolla menestyksellä.

Pääsiäisen kunniaksi julkkistähti päätti ystäviensä kanssa tarjota heitä seuranneille kuvaajille teeman mukaisesti hieman munia. Kolmikko ryhtyi nimittäin heittelemään paparazzeja kananmunilla keittiönsä ikkunasta. Päätös oli ilmeisen spontaani, sillä Lindsay ei ollut ehtinyt keittää saati maalata munia lainkaan.