Potter-tähti Emma Watson muuttaa Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut teinitähti Emma Watson harkitsee parhaillaan vakavasti muuttamista Britanniasta Yhdysvaltoihin. Lehtitietojen mukaan hän on jo saanut opiskelupaikan yliopistosta.

Rhode Islandilla sijaitsevaan Brownin yliopistoon suuntaava monimiljonääri kertoi jo aiemmin tänä vuonna aikovansa jättää näyttelemisen hetkeksi ja keskittyvänsä opiskeluun. Hän haki useisiin yliopistoihin sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa, mutta Bostonin liepeillä sijaitseva opinahjo vei lopulta voiton, News of the World uutisoi.

Valintaan vaikutti lehden mukaan myös se, että Emmalla on alueella ystäviä jo entuudestaan. Muutenkin hän on keskittynyt glamour-elämän sijaan normaaliin teini-ikäisen elämään.

– Minulla on ollut sama ystäväpiiri ala-asteelta saakka ja se on pelastanut minut. Ihmiset, joiden kanssa olen käynyt treffeillä ovat olleet ystävien ystäviä. Tulen tuskin menemään treffeille kenenkään tunnetun tähden kanssa. En vain voi tehdä sellaista, Emma kertoi taannoin Daily Mirror -lehdelle.

– En pidä itseäni lainkaan julkkiksena. En mahdu siihen muottiin. Pelkäänpä, että ihmisillä on käsitys, että minä olen jotain mitä en todellisuudessa ole. Olen vasta löytämässä itseäni ja yritän elää mahdollisimman normaalia elämää ja olla mahdollisimman normaali.

Stara tapasi Emma Watsonin äskettäin Los Angelesissa. Lue tähden haastattelu tästä.