Tässä ovat teinitähtien kuninkaalliset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Miley Cyrus ja veljesyhtye The Jonas Brothers on rankattu Yhdysvalloissa järjestetyssä äänestyksessä teinitähtien kuninkaallisiksi. Miley sai heistä eniten ääniä ja on siten suosituin teinitähti.

Teinikuningatar Miley Cyrus tunnetaan muiden muassa Hannah Montana -roolistaan ja musiikkiuraltaan. Hän on ollut jo parin vuoden ajan maailman eniten ansaitseva nuori viihdetähti. The Jonas Brothers on tullut musiikkinsa lisäksi tunnetuksi muiden muassa seksistä pidättyvyydellään ja omalla elokuvallaan.

PopEater.com -julkaisun järjestämässä äänestyksessä teini-ikäisten fanien kolmanneksi suosituimmaksi artistiksi putosi listan pitkäaikainen ykkönen Britney Spears. Aiemmin ykkösenä ovat komeilleet hänen lisäkseen myös Lindsay Lohan sekä Backstreet Boys -yhtye. Tänä vuonna ääniä annettiin 57.000 kappaletta.

Valinnat osuivat hyvin kohdalleen kuningaspari-teemaa ajatellen, sillä Jonasit ja Miley ovat keskenään hyviä ystäviä ja päivittäin tekemisissä toistensa kanssa. Esimerkiksi eilen Miley bongatiin ajelulla yhdessä Nick Jonasin kanssa. Mileyn uusin elokuva Hannah Montana : The Movie saa Suomen ensi-iltansa 1. toukokuuta.