Lindsay Lohanin deitti-ilmoitus naurattaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan ilmoitti reilu viikko sitten eronneensa pitkäaikaisesta tyttöystävästään Samantha Ronsonista. Värikkään suhteen jälkeen Lindsay hakee nyt uutta seuraa internetissä julkaistulla deitti-ilmoituksella.

Verkossa julkaistu deittivideo ei ole muiden deittivideoiden tapaan amatöörimäisesti kotioloissa kotivideokameralla kuvattu, vaan ammattimaisesti tuotettu, leikattu ja käsikirjoitettu video. Tästä syystä onkin hieman epäselvää hakeeko Lindsay todellisuudessa lainkaan seuraa vai onko kyseessä vain jonkinlainen markkinointitempaus.

Oli niin tai näin, kyseinen video on joka tapauksessa hauskaa katsottavaa. Lindsay Lohan vitsailee videolla sekä itsestään että julkkisstatuksestaan monin tavoin. Videon voi katsoa tästä.

– Haen seuraa loppuelämäkseni – tai ainakin ehdonalaiseni loppuun saakka. Olen näyttelijä, laulaja ja viihdetaiteilija. Pidän yksin pystyssä noin 90 prosenttia kaikista juorusivustoista. Olen työ- ja ostosnarkomaani, Lindsay Lohan kertoo hauskalla videollaan.

– Kalifornian lakien mukaan olen myös alkoholisti ja vaaraksi kaikille turvamiehille, jotka työskentelevät hotelleissa. En ole vararikossa. Minulla on 400 dollaria pankkitililläni ja 20.000 lentopistettä.