Poptähden serkut kiinni huumeryöstöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Leona Lewis nousi viime vuonna varsinaiseksi listakuningattareksi The X-Factor -realitykilpailun voittonsa ja sitä seuranneen Bleeding Love -jättihittinsä siivittämänä.

Simon Cowellin levy-yhtiölle levyttävän supertähden lähisukulaiset eivät ole kuitenkaan menestyneet aivan yhtä hyvin omien uravalintojensa kanssa. Kaksi Lewisin serkkua, Adrian ja Erren Henry, on nimittäin pidätetty epäiltyinä kolmen huumediilerin pahoinpitelystä ja törkeästä ryöstöstä. He jäivät poliisin haaviin kotietsinnässä, The Sun uutisoi.

Serkkujen lisäksi pidätettiin kaksi muuta miestä, joiden epäillään olleen osallisina huumeryöstöön. 26-vuotias Adrian Henry pääsi ensin pakenemaan poliisia, mutta hänet löydettiin piilottelemassa pusikossa. Hän ja 20-vuotias pikkuveli Erren ovat edelleen poliisin huostassa. Nuorempi veli oli lisäksi jo valmiiksi ehdonalaisessa aikaisemmasta murrostaan.

Leona Lewis on läheinen molempien serkkujensa kanssa ja hän on kommentoinut myös julkisesti heidän vaikeaa elämäänsä. Tällä hetkellä Leona ei ole kuitenkaan Englannissa, vaan Los Angelesissa työstämässä seuraavaa albumiaan.