Ex-teinitähti seksikkäämpänä kuin koskaan, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on tehnyt suhteellisen menestyksekästä uraa myös poptähtenä. Nykyisin hän seurustelee NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa.

Hilary Duff on vältellyt poseeraamista rohkeissa kuvissa niin studiossa kuin vapaa-ajallaankin. Hän oli kuitenkin äskettäin ehdolla Barely Legal -televisiosarjaan ja poseerasi taannoin myös Maxim-lehden näyttävissä kuvissa, joten rohkeampaan suuntaan ollaan menossa.

Nyt Hilary Duff on uskaltautunut mukaan varsin rohkeisiin kuviin, jossa neitokainen nähdään seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Hänet on ikuistettu muiden muassa leopardikuvioisessa minimekossa ja pikkumustassa. Katso kuvat tästä.

Alkanut vuosi on 21-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight!