Lehti: Angelina Jolie odottaa jälleen lasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie ja hänen puolisonsa Brad Pitt paimentavat jo nyt peräti kuuden lapsen perhettä, mutta tuoreiden lehtitietojen mukaan Angelinan kerrotaan olevan jälleen raskaana.

Star-julkkislehden mukaan perheystävä on paljastanut lehdelle, että Angelina odottaa jälleen lasta.

– He ovat yrittäneet saada lasta jo monen kuukauden ajan, mutta silti tieto uudesta raskaudesta oli heille shokki. Brad ja Angie ovat joutuneet viime aikoina niin moneen vastoinkäymiseen, että raskaus ei näyttänyt enää todennäköiseltä, lehdelle kerrottiin.

– Hän on innoissaan. Hän sanoi ettei uskonut olevansa raskaana ennen kuin raskaustesti vahvisti sen.

Uuteen raskauteen viittasi myös toissaviikolla kuvauspaikalla nähty pyörtyminen, sillä kahden aikaisemman odotuksensa alkuvaiheessa Angelina on molemmilla kerroilla pyörtynyt kuvauspaikalla. Viime viikolla uutisoitiin, että Angelina ja Brad olisivat käyneet Filippiineillä katsomassa tulevaa adoptiolasta, mutta nämä tiedot osoittautuivat nopeasti vääriksi.