Amy Winehouse ja Snoop Dogg kamapäissään studiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse ja amerikkalainen hiphop-tähti Snoop Dogg yrittivät viime vuonna saada aikaan yhteisiä kappaleita. Ahkerana marijuanan pössyttelijänä tunnettu Snoop ja pahassa huumekoukussa ollut Amy eivät olleet välttämättä paras yhdistelmä studiossa.

The Sun -lehden mukaan supertähdet keskittyivät yhteisen studiosessionsa aikana hieman liikaa päihteiden nauttimiseen, jolloin musiikin tekeminen jäi taka-alalle. Los Angelesissa sijaitsevassa studiossa tähdet työstivät kyllä uusia kappaleita, mutta he olivat niin pilvessä, etteivät saaneet viimeisteltyä yhtään kappaletta.

– Amy tuli studioon täynnä ideoita ja he tulivat keskenään toimeen oikein hyvin. Snoop jopa pukeutui hänen kaapuunsa, mikä sai Amyn kikattelemaan. He työskentelivät aluksi kovasti, mutta päivä päivältä mukaan tuli enemmän pössyttelytaukoja ja työskentelytahti hyytyi, lähde kertoi lehdelle.

– Sitten kun studioaika päättyi heillä oli vain pari kappaletta luonnosteltuna, mutta ei mitään valmista.

Amy Winehouse ei ole ehtinyt vielä palaamaan Snoopin kanssa studioon viimeistelemään kyseisiä kappaleita. Pari viikkoa sitten Amy palasi takaisin Karibialla sijaitsevalle St. Bartsin saarelle, jossa hän valmistelee parhaillaan seuraavaa omaa levyään. Myös Snoopin kerrotaan olevan kiireinen.