Ashton Kutcher rikkoi miljoonan rajan Twitterissä, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen leikkimielisestä kilpailusta, jossa kaksi maailman suosituinta Twitter-mikroblogia kisailivat miljoonan lukijan rajapyykin rikkomisesta. Vastakkain olivat näyttelijä Ashton Kutcher ja uutiskanava CNN. Kisan ratkaisu tuli tänä aamuna Suomen aikaa.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan viime metreillä myös poptähti Britney Spears, jonka lukijamäärä lähenteli myös miljoonan rajaa. Kisan voitti kuitenkin Ashton Kutcher, josta tuli ensimmäinen yli miljoonan lukijan Twitter-bloggaaja. Näyttelijä otti kaiken irti hetkestä, jolloin raja rikkoutui ja julkaisi tilanteesta verkossa myös hauskan videon.

Voittonsa kunniaksi Ashton lahjoitti malarian vastaiseen taisteluun huimat 100.000 dollaria aiemmin uutisoidun 10.000 dollarin sijaan. Kutcherin näyttelijävaimo Demi Moore on myös yksi maailman tunnetuimmista ja seuratuimmista Twitterin käyttäjistä.

Nykyisin voit seurata myös Staran tuoreimpia otsikoita Twitterin kautta. StaraFi-mikroblogia pääset seuraamaan tästä. Syötteessä on mukana myös sellaista ajankohtaista materiaalia, jota ei julkaista lainkaan Staran varsinaisella verkkosivustolla.