Povipommi kielsi naiset miehensä musiikkivideoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price, eli Jordan, tunnetaan varsin mustasukkaisena naisena. Takavuosien poptähden Peter Andren kanssa naimisissa oleva kolmen lapsen äiti oli otsikoissa viime viikolla luultuaan, että miehellä oli suhde toisaalla.

Asia kuitenkin selvisi, mutta siitä huolimatta Katie on nyt kieltänyt naisten käyttämisen miehensä musiikkivideoissa. Paluutaan parhaillaan tekevä Peter Andre joutuu siis jatkossa tyytymään videoissaan pelkkiin miehiin ja esimerkiksi nopeisiin autoihin, The Sun kertoi.

Julkkispariskunta on viimeisen vuoden aikana yrittänyt tehdä itseään tunnetuksi Yhdysvaltojen julkkismarkkinoilla, mutta suunnitelma ei ole onnistunut. Amerikkalaiset eivät vieläkään tunne paria ja heidän Povipommin päiväkirja -realityohjelmansakin lakkautettiin nopeasti katsojapulan takia.

Stara bongasi Katie Pricen ja Peter Andren helmikuussa Beverly Hillsissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Ainakin silloin heidän ympärillään pyöri suuri joukko paparazzeja. Katso Staran oma video paikan päältä tästä.