Elle MacPherson pukeutui verhoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Elle MacPherson, lempinimeltään The Body, nähdään lähiaikoina myös televisiosarjan tähtenä, kun hän esittää Beautiful Life -nimisessä sarjassa Claudia-nimistä entistä supermallia, joka omistaa newyorkilaisen Focus Models -mallitoimiston.

Nyt Elle on nyt poseerannut 2009 Prix de Marie Claire Awards -tapahtumassa Sydneyssä, Australiassa. Hän oli pukeutunut kirkkaansiniseen Guccin iltapukuun, joka ei saanut välttämättä positiivisinta mahdollista palautetta viihdelehdiltä. Kriitikoiden mukaan asu näyttää jopa verholta ja peittää aivan liikaa tähden upeaa vartaloa. Katso kuvat tästä.

44-vuotias australialaissyntyinen Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa.

Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma. Äskettäin Elle Macpherson yllätti poseeraamalla upeissa kuvissa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten.