”Jessica Biel voisi olla ammattistrippari”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Hollywood-tähti Jessica Biel riisuu vaatteensa uudessa Powder Blue -elokuvassaan, josta on nyt julkaistu rohkeita kuvia myös verkossa. Kyse on Bielin ensimmäisestä alastonroolista.

Jessicaa kuvauksia varten opastaneen ammattistrippari Cati Jeanin mukaan näyttelijä perehtyi roolihahmoonsa niin hyvin, että hän voisi olla halutessaan ammattistrippari. Jean kertoi The Sun -lehdelle yllättyneensä Jessican taidoista ja suoranaisesta luonnonlahjakkuudesta.

– Jessica on taitava. Hänellä on tarvittavaa kauneutta, vartalo ja kaikki mitä tarvitaan jos haluaa olla eksoottisen tanssin ammattilainen. Hän voisi olla ammattilainen, jos haluaisi. Hän on vahva, notkea ja muuntautumiskykyinen, Cati Jean hehkutti.

Näin ollen Bielillä on olemassa toinen mahdollinen ammatti, mikäli näytteleminen alkaisi tulevaisuudessa kyllästyttämään. Moiset erikoistaidot tuskin haittaavat myöskään Jessican poikaystävää, poptähti Justin Timberlakea.

Episodielokuva kertoo kohtauksia losangelesilaisten ihmisten elämästä joulun aikaan. Jessica Biel näyttelee strippari Rose-Johnnyä, Patric Swayze strippiklubin omistajaa ja elokuvan tuottaja Forest Whitaker näyttelee itsetuhoista entistä pappia. Elokuvassa nähdään myös Frendit-tähti Lisa Kudrow.