Lindsay Lohan yritti pokata Leonardo DiCaprion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on seurustellut jo pitkään israelilaissyntyisen supermalli Bar Refaelin kanssa. Nyt suosikkitähti on kuitenkin bongattu yhdessä näyttelijä-poppari Lindsay Lohanin kanssa.

Tyttöystävästään Samantha Ronsonista äskettäin eronnut Lohan nähtiin The Sun -lehden mukaan keskiviikkona Hollywoodissa sijaitsevassa MyHouse-yökerhossa flirttailemassa monien miesten kanssa. Lopulta hän iski kuitenkin silmänsä Leonardo Di Caprioon, jonka kanssa flirtti jatkui. Lindsay antoi Leonardolle myös yksityisen tanssiesityksen.

– Lindsay pörräsi Leonardon ympärillä kuin mehiläinen hunajan ympärillä. Hän ei tuhlannut aikaa pikkukaloille, vaan yritti saada Leosta isoa saalista. Hän onnistui omimaan Leonardon vain itselleen. Hän vaikuttaa olevan kiinnostunut miehistä, joilla on syvät taskut. Ehkä koska hänen oma uransa on laskussa, lehdelle kerrottiin.

Amerikkalaislehdet ovat heti tuoreeltaan tyrmänneet Leonardon toiminnan, sillä aiemmin hänet on yhdistetty hieman Lohania tyylikkäämpiin julkkistähtiin. Ennen Bar Refaelia DiCaprio seurusteli muiden muassa supermallien Helena Christensenin ja Gisele Bundchenin kanssa.