Paris Hilton juhli festareilla bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton oli viikonloppuna monien muiden julkkistähtien tapaan mukana juhlimassa Coachella-festivaaleilla. Hiltonin käsipuolessa nähtiin myös hänen nykyinen poikaystävänsä Doug Reinhardt.

Kesäisissä tunnelmissa järjestetyssä tapahtumassa Paris juhli yömyöhälle saakka hameeseen ja bikineihin sonnustautuneena. Kameroiden ristitulessa Hilton ja Reinhardt suutelivat innokkaasti. Ilmeisesti salamavalot häikäisivät kovasti, sillä Parisilla oli aurinkolasit silmillään keskellä yötä. Katso kuvat tästä.

Paris on pitänyt juhlimisesta hieman matalaa profiilia sen jälkeen, kun hän joutui taannoin välikohtaukseen Miamissa sijaitsevalla klubilla. Tuolloin tiskijukalle kappaletoiveita esittänyt Hilton heitettiin ulos ravintolasta. Paikalle kutsuttiin myös poliisit, mutta ketään ei pidätetty. Hiltonin kerrottiin olleen portsarin hyökkäyksestä kauhuissaan.