Slummien miljonääri -tytärtään kaupitellut pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka Slummien miljonääri -elokuvassa nähdyn tytön isä kaupitteli jälkikasvuaan adoptoitavaksi 300.000 dollarin hinnalla. Asiasta nousi kansainvälinen kohu ja nyt isä on pidätetty.

Yhdeksänvuotiaan Rubina Alin slummissa asuva perhe tarvitsee isän mukaan kipeästi rahaa ja julkkislapsen myyminen oli hänen mukaansa paras vaihtoehto. Asia paljastui, kun News Of The World -lehden toimittaja esitti arabimiljonääriä ja otti isään yhteyttä. Asian tultua julki isä kuitenkin kiisti kaupittelun.

Nyt Intian viranomaiset ovat pidättäneet 36-vuotiaan Rafiq Qureshin kuulusteluja varten. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan isä pääsi kuitenkin kuulustelujen jälkeen vapaaksi odottamaan tutkimusten päättymistä ja mahdollisia syytteitä. Poliisit kuulustelivat myös Rubinaa, joka kertoi haluavansa jäädä asumaan isänsä luokse. Myös elokuvan tuottajat Christian Colsonin johdolla ovat ilmaisseet huolensa tapahtuneesta.