Teinitähti syyllistyi törkeään pahoinpitelyyn – sai kenkää suosikkisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun brittiläisen Emmerdale-saippuasarjan nuori tähti Luke Tittensor on saanut potkut sarjasta hänen tunnustettua syyllisyytensä törkeään pahoinpitelyyn. Hän mursi toisen nuorukaisen leuan nyrkiniskulla.

19-vuotias Tittensor näytteli ITV1-kanavan tuottamassa televisiosarjassa Daz Edenin roolia. Hän on nyt tunnustanut viime kuussa Rochdalessa sattuneen törkeän pahoinpitelyn, jossa 16-vuotias poika loukkaantui vakavasti. Tittensor kertoi katuvansa tekoaan, mutta se ei televisiopomoille riittänyt ja näyttelijä sai potkut.

Luke Tittensor aloitti televisiouransa nuorena poikana Channel 4 -kanavan Shameless-sarjassa, josa hän näytteli samaa Carl Gallagherin roolia yhdessä kaksosveljensä kanssa. Emmerdaleen hän siirtyi vuonna 2003. Vielä ei ole tiedossa tuoko erottaminen muutoksia sarjan juoneen vai tuleeko hänen tilalleen korvaava näyttelijä.