Teinitähti syyllistyi törkeään pahoinpitelyyn – sai kenkää suosikkisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun brittiläisen Emmerdale-saippuasarjan nuori tähti Luke Tittensor on saanut potkut sarjasta hänen tunnustettua syyllisyytensä törkeään pahoinpitelyyn. Hän mursi toisen nuorukaisen leuan nyrkiniskulla.

19-vuotias Tittensor näytteli ITV1-kanavan tuottamassa televisiosarjassa Daz Edenin roolia. Hän on nyt tunnustanut viime kuussa Rochdalessa sattuneen törkeän pahoinpitelyn, jossa 16-vuotias poika loukkaantui vakavasti. Tittensor kertoi katuvansa tekoaan, mutta se ei televisiopomoille riittänyt ja näyttelijä sai potkut.

Luke Tittensor aloitti televisiouransa nuorena poikana Channel 4 -kanavan Shameless-sarjassa, josa hän näytteli samaa Carl Gallagherin roolia yhdessä kaksosveljensä kanssa. Emmerdaleen hän siirtyi vuonna 2003. Vielä ei ole tiedossa tuoko erottaminen muutoksia sarjan juoneen vai tuleeko hänen tilalleen korvaava näyttelijä.

Uusimmat