Antti Tuisku nähdään kesällä vain RMJ-festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa musiikkirintamalla viettänyt poptähti Antti Tuisku nähdään juhannuksena esiintymislavalla ensimmäisen kerran yli vuoteen. Tuisku nousee lavalle kesällä vain yhdellä keikalla, Porin RMJ Partycamp -tapahtumassa 19. kesäkuuta.

Kuluneen välivuoden aikana Antti Tuisku on valmistellut kaikessa rauhassa lokakuussa julkaistavaa seitsemättä albumiaan. Ensimmäinen single albumilta kuullaan vielä toukokuun aikana. Antti Tuiskun albumeita on myyty yhteensä jo lähes 200.000 kappaletta. Keikkoja on kertynyt Suomessa yli 300.

Antti Tuisku on valittu Staran järjestämässä vuosittaisessa Mister Pop -äänestyksessä jo kaksi kertaa Suomen komeimmaksi poptähdeksi. Hän pitää kärkisijaa selvästi hallussaan myös parhaillaan käynnissä olevassa Mister Pop 2008 -äänestyksessä. Äänestys päättyy 10. toukokuuta.