Kuolleen BB-tähden perheessä jo toinen murhenäytelmä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti Jade Goody menehtyi 22. maaliskuuta syöpään suuren mediakohun keskipisteessä. Häntä jäivät suremaan kaksi lasta ja aviomies. Nyt perhettä on kohdannut jo toinen murhenäytelmä lyhyen ajan sisällä.

Kohdunkaulansyöpään kuollut Big Brother -kisaaja avioitui hieman ennen kuolemaansa ja myi häät yksinoikeudella viihdelehdelle. Siten hän keräsi pojilleen Bobbylle ja Freddylle yli miljoonan punnan perinnön. Pojat ja isä lähtivät hautajaisten jälkeen lomailemaan Australiaan, mutta tällä viikolla sieltä palatessaan he saivat kuulla iso-isoisänsä tehneen itsemurhan.

Menehtynyt 81-vuotias Jack Smith sai äskettäin kuulla sairastuneensa suusyöpään. Hän kuoli epäselvissä olosuhteissa 1. huhtikuuta ja nyt hänen epäillään tehneen itsemurhan. Smith löytyi menehtyneenä teltasta omassa puutarhastaan. Isä ja sukulaiset eivät halunneet kertoa pojille suru-uutista heti tapahtuneen jälkeen, The Sun uutisoi.